Antiek glas in lood als authentiek aspect in uw pand?

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht geschonken aan de authentieke en oude elementen van een pand. Een oud glas in lood raam heeft daar een groot aandeel in. Het zorgt namelijk voor de antieke uitstraling die oude huizen van vroeger van nature bezaten. Tegenwoordig doet men er alles aan om deze ambiance weer terug te halen. Een oud glas in lood paneel of raam is daarom het uitgelezen element om deze sfeer op een stijlvolle en tevens betaalbare wijze toe te voegen aan een pand.

Antiek glas in lood met hedendaagse kwaliteit

Tegenwoordig worden glas in lood producten (zoals ramen, deuren, vensters en panelen) nog steeds met behulp van de oorspronkelijke technieken gemaakt, maar de materialen zijn natuurlijk nieuw. Glasinlood-info.nl is op de hoogte van alle trucjes om uw glas en lood artikel een klassieke look mee te geven. Zo kunnen we de soldeerpunten zodanig bewerken dat deze oud en origineel lijken. Tevens maken we gebruik van antiekglas voor de klassieke uitstraling. Het resultaat is een antiek glas in lood product van hoogstaande hedendaagse kwaliteit.

Oud glas in lood restaureren

Glasinlood-info.nl voorziet u niet alleen van antiek ogende glas in lood constructies van hoge kwaliteit. Wij hebben namelijk ook alle vakkennis en materialen in huis om uw antiek glas in lood artikel te restaureren. Wanneer de staat van uw glazen raam met loden lijst te wensen over laat, dan kunnen wij er voor zorgen dat het weer in een degelijke staat wordt gebracht zonder dat we de authentieke kenmerken aantasten. Wilt u dus een oud glas in lood raam laten restaureren of juist laten vervaardigen? Glasinlood-info.nl is u graag van dienst.