Antiek glas: ideaal voor glas in lood
Antiekglas is een handmatig vervaardigd glas dat geen loepzuiver en vlak oppervlak heeft. De aanwezigheid van luchtbelletjes en strooplijntjes die ontstaan tijdens het produceren van antiek glas, zorgen ervoor dat het licht anders wordt gebroken dan in normaal glas. De onregelmatigheden zijn dus verantwoordelijk voor de antieke uitstraling van het glas. Doordat glas in lood veelal wordt gebruikt als sfeerelement om de ambiance van vroeger terug te halen, geeft het antieke karakter van antiekglas uw venster een extra dimensie.

Antiekglas van hoge kwaliteit
Glasinlood-info.nl is hét adres voor al uw glas voor glas in lood. Wij zijn namelijk een professional op het gebied van diverse glassoorten, zowel gekleurd glas als antiekglas. Onze glaswerkplaats wordt uitsluitend bemand door deskundige professionals die veel ervaring hebben op het vlak van glas in lood en antiek glas. Wij zijn dus zeer capabel om u te informeren en adviseren omtrent onze producten. Bent u zelf een professional of hobbyist op het gebied van glas-in-lood kunst? Dan kunt u ook bij ons terecht, aangezien wij een ruim assortiment antiekglas voor u op voorraad hebben.

Bezoek onze showroom
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze speciale glassoort? Komt u dan een kijkje nemen in onze showroom en aanschouw onze antiekglas projecten met eigen ogen. Tevens kunt u dan uw eigen ideeën doorgeven waar wij eventueel mee aan de slag kunnen. Er is veel mogelijk op het gebied van antiek glas, dus schroom niet en neem contact met ons op. We kunnen dan in een vrijblijvend gesprek de opties doorspreken en een vrijblijvende offerte opstellen.