De prijs van glas in lood

Bent u op zoek naar prijzen van glas in lood ramen? Wij kunnen u van dienst zijn. Glasinlood-info.nl is namelijk een expert op het gebied van glas in lood, dus wij kunnen u een goede kosten indicatie geven. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit materialen, dus u beschikt straks hoe dan ook over een kwalitatief glas in lood raam.

Hoe wij de glas in lood prijzen bepalen

De prijs van glas in lood is afhankelijk van vele factoren. Allereerst is de grootte van het raam van belang. Hoe groter het raam, hoe duurder het raam uiteraard wordt. Tevens is de prijs afhankelijk van de hoeveelheid vakjes. Wanneer het ontwerp zeer veel aparte vakjes bevat, zal onze glassnijder meer werk hebben dan wanneer het ontwerp slechts enkele vakken bevat. Tevens is de soort en kleur glas een belangrijk aspect dat de prijs bepaalt. Er zijn namelijk verschillende glassoorten waarvan de kosten nogal verschillende: van enkele tientjes tot enkele honderden euro's per m2. Tevens kitten wij het raam zodat er geen kiertjes ontstaan. Desgewenst kunt u de lijst laten oppoetsen op een zodanige manier dat deze ouder en authentieker lijkt. Op basis van de bovenstaande factoren kunnen wij zodoende de glas in lood prijzen voor elk afzonderlijk project bepalen.

Glas in lood plaatsen

Omdat wij een ware specialist zijn op het gebied van glas, kunnen wij uw glas in lood raam tevens plaatsen. Het vakkundig plaatsen van het raam zit bij de glas in lood prijs inbegrepen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent glas in lood, of wilt u een exacte prijs van uw glas in lood idee weten? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.