Glas brandschilderen op authentieke wijze

De techniek van het brandschilderen van glas stamt van meer dan 1000 jaar geleden. Men heeft namelijk manuscripten gevonden waar de techniek uitvoerig wordt beschreven. Gedurende de jaren is deze techniek nauwelijks veranderd, al maakt men nu uiteraard gebruik van hedendaagse technische hulpmiddelen. De oudste gebrandschilderde ramen die bewaard zijn gebleven, zijn te vinden in Duitsland. Tegenwoordig wordt er steeds meer glas gekleurd met behulp van deze techniek omdat deze authentieke ramen alsmaar populairder worden.

Gebrandschilderd glas naar uw wensen

De gezellige sfeer die gebrandschilderde ramen teweegbrengt wordt wijd en zijd gewaardeerd. Gelukkig is Glasinlood-info.nl gespecialiseerd in het brandschilderen van glas. Wij kunnen uw persoonlijk ideeën vertalen in een uniek kunstwerk dat uw interieur of exterieur completeert. Als expert op het gebied van deze vorm van glaskunst kunnen we het glas brandschilderen en vervolgens in een deur, venster of paneel plaatsen. U heeft dus veel mogelijkheden om een dergelijk kunstwerk in uw pand te verwerken.

Een authentieke sfeermaker

Gebrandschilderde ramen staan bekend als een waar sfeerelement. Het zorgt voor die ambiance van vroeger die veel mensen zich wellicht nog herinneren. Het brandschilderen van glas is een klus die met de juiste kennis dient te worden uitgevoerd. Glasinlood-info.nl heeft die kennis in huis omdat we uitsluitend glaswerkers in dienst hebben die zeer vakbekwaam zijn en reeds veel ervaring hebben in het brandschilderen van glas. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden neem contact op met Glasinlood-info.nl. Middels een vrijblijvend gesprek kijken we graag wat wij voor u kunnen betekenen.