Glas in lood in dubbel glas: mooi en energiebesparend

Houdt u van de prachtige authentieke uitstraling van een glas in lood raam en zou u een dergelijke element graag willen toevoegen aan uw woning? Dat is zonder meer mogelijk aangezien u bij Glasinlood-info.nl de beschikking heeft over dubbel glas in lood! Aangezien een glas in lood raam bestaat uit ongeïsoleerd enkel glas, kunnen wij glas in lood in dubbel glas plaatsen zodat het over een isolerende en energiebesparende werking beschikt. Zodoende kunt u uw woning of bedrijfspand verfraaien met prachtige glas in lood vensters op een energiezuinige manier.

Dubbel glas en glas in lood gaan prima samen

Vroeger zorgden glas in lood ramen voor een gemoedelijke sfeer in huis. Tegenwoordig willen we deze sfeer van vroeger maar al te graag terughalen. Dat is mogelijk met glas in lood in dubbel glas. Hierdoor creëert u die authentieke sfeer en u bespaart ook nog eens op de stookkosten. Dat is natuurlijk een ideale combinatie. Aangezien wij behalve glas in lood specialist ook een specialist zijn op andere soorten beglazing, kunt u er dus op vertrouwen dat uw glas in lood in dubbel glas perfect wordt vervaardigd. Wij hebben namelijk veel ervaring met beide glassoorten en we hebben alle kennis en technieken in huis om deze twee feilloos met elkaar te combineren.

Hoge kwaliteit tegen een scherp tarief

Aangezien Glasinlood-info.nl over een eigen glas werkplaats beschikt, kunnen we dubbel glas in lood tegen een scherp tarief aanbieden. We kunnen zowel nieuwe als bestaande ramen van glas in lood tussen dubbel glas plaatsen. Uw bestaande glas in lood raam wordt op professionele wijze opnieuw in lood geplaatst en alle kit wordt verwijderd omdat deze condens in het dubbel glas kan veroorzaken. Vervolgens plaatsen we uw raam tussen twee lagen glas en vullen de tussenruimte met een isolerend gas. Het resultaat is een raam dat de energiebesparende werking van dubbel glas combineert met de prachtige originele uitstraling van glas in lood. Neemt u contact met ons op voor meer informatie omtrent dubbel glas in lood.