De mogelijkheden omtrent glas in lood

Gekleurd glas in een loden lijst is een prachtige vorm van glaskunst die prima floreert in diverse interieurs. Een glas in lood voordeur en glas in lood panelen zijn twee van de mogelijkheden die deze kunstvorm te bieden heeft. Zodoende kunt u gekleurd glas met loden strips op een elegante manier in uw interieur verwerken.

Glas in lood panelen voor aan de muur

Vaak wordt er gedacht dat glas in lood panelen uitsluitend geplaatst worden in vensters en deuren. Niets is minder waar. Een glas in lood paneel is namelijk prima geschikt om aan de muur te hangen. U kunt het zien als een creatief, glazen schilderij. Als u op zoek bent naar een unieke vorm van wandverfraaiing, dan zijn glas in lood panelen een perfecte optie. U kunt zelf uw eigen paneel laten ontwerpen bij Glasinlood-info.nl. Uw ideeën en wensen worden door onze vakbekwame glaswerkers omgezet in een prachtig paneel dat u graag in uw huis wilt tentoonstellen.

Glas in lood voordeur van Glasinlood-info.nl.

Doordat Glasinlood-info.nl al vele jaren gespecialiseerd is in constructies met gekleurd glas en loden strips, kunnen we u voorzien van de mooiste elementen zoals bijvoorbeeld een glas in lood voordeur. Deze wordt door ons op een adequate manier vervaardigd zodat deze tevens bescherming biedt tegen bijvoorbeeld weersinvloeden van buitenaf. Wij kunnen de deur ook van dubbel glas voorzien zodat deze over een extra isolerende werking beschikt. Heeft u interesse in een glas in lood voordeur of een mooi paneel? Dan kunt u ons contacteren middels het contactformulier op de website.