Laat uw glas in lood restaureren door Glasinlood-info.nl

Bent u in het bezit van een prachtig en authentiek glas in lood raam en wilt u dit graag laten opknappen? Bij Glasinlood-info.nl zit u goed wanneer het glas in lood restauratie betreft. Wij zijn namelijk professionals, dus wij kunnen glas in lood herstellen door middel van traditionele en authentieke materialen. Hierdoor wordt de oude 'look & feel' van het raam behouden, maar is het raam wel weer in een degelijke staat. Glas in lood herstellen? Dat laat u dus doen bij glasinlood-info.nl!

Glas in lood restauratie in een glas atelier

Wij beschikken over een eigen glas atelier met professionele apparatuur. Tevens zijn onze glas in lood professionals zeer bedreven in hun vak door jarenlange ervaring en gedegen vakkennis. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw glas in lood restauratie naar tevredenheid zal worden uitgevoerd. Wij zullen zoveel mogelijk onderdelen van uw glas in lood raam herstellen zodat deze kunnen worden hergebruikt. Wanneer we zaken toch moeten vervangen omdat ze onherstelbaar beschadigd zijn, dan maken we uitsluitend gebruik van authentieke materialen om uw glas in lood paneel of glas in lood raam in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te herstellen.

Glas in lood herstellen naar de oorspronkelijke staat

Een authentiek en origineel glas in lood raam is een prachtig kunstwerk dat natuurlijk zo lang mogelijk behouden moet worden. Daarom is glas in lood restauratie door Glasinlood-info.nl een goede keuze. In kerken bevinden zich bijvoorbeeld veel glas in lood ramen die opgeknapt kunnen worden, maar ook ramen of panelen uit andere gebouwen kunnen worden herstelt door Glasinlood-info.nl. Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent het herstellen van glas in lood.