Voorzetraam van glas in lood

Glas in lood zorgt voor een unieke beleving van uw woning, bedrijfspand of gebouw. Vooral de prachtige kleuren en mooie vormen spreken tot ieders verbeelding. Hoewel glas in lood dus een schitterend element in uw pand kan zijn, is het erg kwetsbaar en isoleert het uw pand niet zo goed. Dit kan worden opgelost door gebruik te maken van glas in lood voorzetramen.

Twee varianten glas in lood voorzetramen

Er zijn twee manieren om glas in lood voorzetramen te vervaardigen. U kunt er voor kiezen om een los glas in lood venster voor een bestaand raam van bijvoorbeeld dubbel glas te plaatsen. Er zijn twee opties:

  1. Glas in lood voorzetraam aan de binnenzijde: Wanneer u hier voor kiest, dan wordt uw raam beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf en het zicht naar buiten toe is optimaal.
  2. Glas in lood voorzetraam aan de buitenzijde: Uw glas in lood venster is van de binnenzijde beschermd. Het buitenaanzicht van uw pand is optimaal en authentiek.

Het is ook mogelijk om een glazen raam van helder glas vóór of achter uw glas in lood raam te plaatsen. De voordelen zijn vergelijkbaar met de zojuist genoemden. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en situatie kunnen we u één van de bovenstaande opties aanbevelen. Maak uw wensen dus kenbaar bij Glasinlood-info.nl en wij zorgen ervoor dat u een glas in lood voorzetraam krijgt geleverd dat tevens professioneel wordt geplaatst.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Glasinlood-info.nl is een professional op het gebied van glas in lood voorzetramen. Daarom kunnen we u bijstaan met raad en daad op het gebied van deze glaskunst. Monumentale panden zijn vaak voorzien van glas in lood ramen en deze worden doorgaans slecht beschermd. Wij hebben alle vakkennis in huis om deze vensters te beschermen zonder dat de authentieke uitstraling wordt aangetast. Ook voor woningen en bedrijfspanden hebben wij passende oplossingen. Laat u informeren over de mogelijkheden omtrent voorzetramen voor glas in lood.