Workshop glas in lood

Wilt u meer weten over glas in lood maken en bent u op zoek naar een leuke workshop op dit gebied? Glasinlood-info.nl biedt u een creatieve workshop glas in lood in het atelier in Stramproy. Onder professionele begeleiding gaat u aan de slag met gekleurde stukjes glas en loden strips en u maakt een eigen kunstwerk. De workshop vindt plaats in een professionele werkplaats met een gezellige ambiance.

Zelf glas in lood maken tijdens een gezellige workshop

In de workshop glas en lood leert u zelfstandig een creatie naar jouw persoonlijke wensen te maken.  Alle basisvaardigheden die hiervoor nodig zijn komen aan bod: het maken van een patroon, het snijden en slijpen van glas, het solderen en de eindafwerking. Tijdens de workshop mag u al direct beginnen aan uw eigen ontwerp. Deze workshop is niet alleen geschikt voor individuelen die interesse hebben in deze creatieve vorm van glas kunst. Ook groepen kunnen deze leuke workshop doen, bijvoorbeeld als teamuitje of teambuilding. Het is tevens een leuk idee voor vrijgezellenfeestjes. Het hele jaar door starten er glas in lood workshops waarin u alle noodzakelijke basiskennis leert om zelf aan de slag te kunnen gaan met lood en glas.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Gekleurd glas gecombineerd met een loden lijst is een mooi en stijlvol element in uw huis, en het is natuurlijk nog veel leuker als het door uzelf gemaakt is. Laat u verrassen door de veelzijdige ontwerpen en informeer naar de mogelijkheden voor een workshop glas in lood maken.