Gekleurd glas

Gekleurd glas voor diverse toepassingen

Gekleurd glas is eigenlijk blank glas dat aan één zijde is voorzien van een gekleurde laklaag. Het is erg geschikt voor verschillende doeleinden en wordt toegepast in zowel het interieur als het exterieur. Een bekende toepassing van glas met een kleurtje is glas in lood. Er wordt een lijst gemaakt van loden strips en vervolgens worden stukjes gekleurd glas zodanig in de lijst gezet dat het een creatief geheel vormt. Aangezien Glasinlood-info.nl een expert is op het gebied van glas, kunt u bij ons terecht voor diverse soorten glas van hoge kwaliteit.

Glas en lood hobbyisten en professionals

Werkt u zelf met gekleurd glas in lood en bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder van glas dat u hiervoor kunt gebruiken? Bij Glasinlood-info.nl bent u dan aan het juiste adres.  Wij hebben veel ervaring op het gebied van gekleurd glas op maat en zodoende kunnen we u deskundig adviseren over de vele mogelijkheden. Onze zaak biedt een uitgebreid assortiment glas voor zowel hobbyisten als professionals op het gebied van glas in lood.

De prijzen van gekleurd glas

Zoekt u gekleurd glas op maat? Glasinlood-info is u graag van dienst. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar we het glas in een kleur naar keuze voor u op maat kunnen snijden. De prijzen van gekleurd glas variëren van enkele tientjes per m2 tot meer dan 100 euro per m2 voor de zeer luxe variant. Voor uw budget is er dus ongetwijfeld geschikt glas te vinden. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen en de mogelijkheden op het gebied van glas met een kleurtje? Neemt u dan een kijkje in onze (online) showroom of contacteer ons via het contactformulier op deze website. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar met raad en daad.