Glas in lood op maat

Glas in lood ramen; ambachtelijk en modern

Glas in lood is een ambachtelijk stuk vakwerk dat veel mogelijkheden biedt in zowel interieur als exterieur. Gekleurd glas in een loden lijst is een kunstvorm die al eeuwenlang fascineert. De basis ervan is vanaf de Middeleeuwen haast onveranderd gebleven, alleen maakt men nu gebruik van hedendaagse hulpmiddelen om het te vervaardigen. Glas en lood ramen zijn zeer geschikt als voorzetraam, maar kunnen ook gebruikt worden in binnen- en buitendeuren. Ongeacht hoe u glas in lood ramen in uw pand verwerkt, het zorgt hoe dan ook voor een authentieke en sfeervolle uitstraling.

Een traditioneel, modern of passend glas in lood raam

Glas en lood ramen zijn kleurrijke en unieke producten die in elk gebouw, huis of interieur kunnen worden toegepast. In het verleden werden deze vensters vooral in religieuze gebouwen geplaatst, maar tegenwoordig wordt er een moderne twist aan de ramen gegeven en staat deze kunstvorm weer volop in de belangstelling. Een glas in lood raam zorgt voor een warme en gemoedelijke sfeer door de kleurrijke lichtinval. Glasinlood-info.nl vervaardigt vensters met gekleurd glas en loden strips op ambachtelijke wijze. U kunt bij bij ons terecht voor ontwerpen in verschillende stijlen en glassoorten.

Glaskunst op maat

Alvorens wij overgaan tot het maken van een ontwerp, bespreken wij graag al uw wensen in een persoonlijke gesprek. Wij denken graag met u mee over een op maat gemaakt ontwerp. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van stijl, kleur en glastype. Glasinlood-info.nl is de specialist in glas en lood voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Heeft u een eigen ontwerp voor een glas in lood raam of wilt u samen met ons een persoonlijk en uniek ontwerp bedenken? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. We gaan graag met u rond de tafel zitten om al uw wensen door te spreken. Ook is een glas in lood raam toepassing mogelijk met een voorzetramen oplossing om aanzienlijk verbeterende isolerende eigenschappen te creeeren.