Klantenreviews

Glasinlood-info.nl is constant bezig haar diensten en producten te optimaliseren zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ons daarbij helpen. Hoe? Door een onafhankelijke en eerlijke review achter te laten op één van de onderstaande review websites. Hiermee bewijst u tevens toekomstige afnemers van glasinlood-info.nl een dienst omdat zij zo een goed beeld krijgen van de kwaliteit van onze diensten. Wij zijn aangemeld bij verschillende onafhankelijke beoordelingswebsites, dus bij de onderstaande websites kunt u uw review achterlaten.

Opiness

Deze beoordelingswebsite richt zich voornamelijk op service. Dit is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van de complete ervaring. Deze website is zeer eenvoudig in gebruik en u kunt er dus eenvoudig een review achterlaten. Door de service te reviewen middels een opbouwende beoordeling, helpt u zowel ons als toekomstige klanten van glasinlood-info.nl.

Trustpilot

Dit is een van de bekendste onafhankelijke review websites op het wereldwijde web. Het doel is om een bepaalde mate van vertrouwen te creëren tussen constumenten en bedrijven. Trust Pilot is een organisatie die er zelf op toeziet dat het plaatsen van de beoordelingen eerlijk gebeurd.  

Bent u benieuwd wat bestaande en voormalige klanten van Glasinlood-info.nl over ons te zeggen hebben? Door op de bovenstaande logo's te klikken kunt u de bestaande reviews doorlezen. Zo krijgt u een goed beeld van onze organisatie en kunt u op basis van de geplaatste beoordelingen bepalen of u al dan niet gebruik gaat maken van onze diensten.