Waarom Glasinlood-info

De onderneming glasinlood-info.nl is een professional op het gebied van glas en glas in lood. Wij willen graag dat u met het volste vertrouwen gebruik maakt van onze diensten, dus daarom hebben wij deze betrouwbaarheidspagina in het leven geroepen. Glasinlood-info.nl is een dochter onderneming van Buys Glashandel in Stramproy (omgeving Roermond / Weert). Buys is een specialist op het gebied van alle soorten glas, waaronder glas in lood. Buys Glashandel is in het bezit van enkele keurmerken, waar wij u graag van op de hoogte stellen:

Buys Glashandel is een financieel gezond bedrijf

Buys Glashandel is in het bezit van een 'financieel gezond'-keurmerk. Wij beschikken over een mooie AA-rating, waar wij erg trots op zijn. Deze rating wordt jaarlijks opnieuw gecontroleerd en toegekend, dus dit keurmerk is zeer betrouwbaar. Ons bedrijfsprofiel is terug te vinden op deze pagina.

Buys Glashandel is een VCA gecertificeerd bedrijf

Buys staat in de boeken als een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit keurmerk staat voor Gezondheid, Veiligheid en Milieu. U kunt er dus op vertrouwen dat zowel Buys Glashandel als glasinlood-info.nl veilig en milieubewust te werk gaat. Wij voldoen aan alle eisen die op Europees level worden bepaald. U kunt onze certificering bekijken op de VCA website.

Op basis van de hierboven genoemde keurmerken kunt u dus opmaken dat u met een legaal en betrouwbaar bedrijf in zee gaat wanneer u kiest voor de diensten van glasinlood-info.nl en Buys Glashandel. Tevens vinden wij complete transparantie een belangrijk gegeven, dus daarom vindt u onderstaand onze adres- en kvk- gegevens en tevens onze fax- en telefoonnummers.

 

Naam: Buys Glas B.V.
Vestigingsadres: Amentstraat 1B
Vestigingsplaats: 6039RA Stramproy
Internetadres: www.buysglas.nl
KvK-nummer: 12053155
Telefoonnummer 0495 561682
Faxnummer 0495 563771